top of page

Samen timmeren aan succes. Château Antiémont sponsort motocrosser Cyril Genot.


Cyril Genot is een 21-jarige motocrosser uit Riemst. Motocross zit hem in het bloed: zijn grootmoeder was destijds voorzitster van de Luikse liefhebbersbond en zijn vader heeft altijd aan motorcross gedaan op het hoogste niveau bij de liefhebbers. Het is daarom niet verbazend dat Cyril van jongs af aan al werd opgemerkt door Topsport Vlaanderen en al diverse podia heeft behaald in België en Nederland, maar ook op Europees niveau.

Foto: @mxjuly


Sinds 2019 neemt Cyril deel aan wereldkampioenschappen. Dat jaar eindigde hij metten eerste Belg en op de zevende plaats tijdens het WK MX2 in Lommel (BE) en op de vierde plaats tijdens het ADAC-kampioenschap in Duitsland. Momenteel staat hij 25ste op de wereldranglijst.


Foto: @dannyrelouw

Cyril heeft dus al enorm hard getimmerd aan zijn pad naar een wereldtitel. Een reis waarin wij ons herkennen tijdens onze restauratiewerken van Château Antiémont. Want achter mooie resultaten schuilt vaak het ruw en onversneden werk dat niet iedereen ziet. Om die reden is Château Antiémont trotse sponsor van Cyril Genot. Samen werken we eraan om Cyril ook in 2021 te laten deelnemen aan het WK en verschillende andere wedstrijden.


Je kan Cyril volgen op Instagram en Facebook.

61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page