top of page
20220629 CA 063.jpg

Als een koning(in) te rijk

Impressionant kasteel? Check! Bosrijke omgeving? Check! Een hele resem aan zorgvuldig uitgekozen faciliteiten om je vakantie net dat ietsje meer memorabel te maken? Check! Ontdek de troeven van Château Antiémont en droom nu alvast lekker weg bij de gedachte aan een drankje in de zalige jacuzzi na een uitgebreide indoor bbq.

Gezond lichaam, gezonde geest

Onze houtgestookte sauna en outdoor jacuzzi zijn de perfecte combinatie om te ontspannen na een dagje Ardennen.

AV6A2682-bewerkt.jpg
AV6A2678.jpg

Let the games begin

Onze poolkamer biedt de perfecte gelegenheid om op een speelse manier na te praten met collega's of vrienden. 

Santé!

Bijpraten met je mede-gasten, je gezelschap entertainen of de echte mixoloog in jezelf naar boven halen achter onze bar? Onze lounge heeft alles om een feestje te bouwen.

Knusse kamers

Geniet je liever in stilte? Bijna al onze kamers zijn uitgerust met een open haard. Blijf in bed tijdens een regenachtige dag of droom weg in een interessant boek met dansende vlammen op de achtergrond.

Proef de buitenlucht

In ons 1ha park vol eeuwenoude bomen ligt avontuur voor groot en klein: dieren, kinderen en volwassenen kunnen op een veilige manier relaxen in de omheinde tuin. Contacteer ons voor vragen over het verblijf van je huisdier.

Gezellig samenzijn

Groot gezelschap of uitgebreide familie? Geniet van een feestmaal in onze grote zaal, speel er gezelschapspellen of hou zakelijke presentaties op 2 projectieschermen.

Kokerellen

Haal de keukenprins(es) in jezelf naar boven. Met behulp van ruime, industriële koel- en vrieskasten, een echt Lacanche kookvuur en een arsenaal aan potten en pannen bereid je zelf het perfecte groeps- of feestmaal voor je gezelschap.

9P9A0979-bewerkt.jpg
9P9A0997.jpg

Aan tafel!

Onze zonneveranda geeft zicht op het park rondom Château Antiémont en is voorzien van een terras en een traditionele grill. Barbecuen? Vergaderen? Een snelle lunch in de zon? Het kan hier allemaal.

bottom of page